Bakterinin özellikleri şunlar olmalı
Silaj açıldığında bozulmayı geciktirici özellikte olmalı
Ph seviyesini hızlı bir şekilde
Düşürebiliyor olmalı
Fermantasyon esnasındaki ısınmayı minimize etmeli
Sadece bakterinin kendisi yetmez Bu bakteriyi besleyecek enzimler olmalı
Silajını yaptığımız otlarda bulunan selülozu sindirilebilir forma getirmeli
Küf maya mantar oluşumunu engellemeli
Silajın kokusunu ve rengini ayarlamalı
Kuru maddenin yüksek olduğu yahut düşük olduğu gibi istenmeyen durumlarda Silaj da oluşabilecek riskleri Önleyebilmeli
İstemeden paket içerisinde kalan oksijeni tüketecek bakteriler bünyesinde olmalı
Bizimle irtibata geçebilirsiniz teknik destek hattımızı arayarak konuyla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz yonca ve ot Silaj yapımında sizlere teknik destek verebiliriz
http://www.esrefsekerli.com/1398227234-kaba-yem--ot-slaji-e
Arayın görüşelim
0212 7094610